Bellabaci - kuppi kasvoille

Kasvohieronta on loistava tapa poistaa päivän stressi ja väsymys ja säilyttää ihon terve hehku. Bellabaci-kuppi kasvoille stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten verenkiertoa ja ihon uusiutumista.

Syväpuhdista ihosi

Bellabaci-kuppeja kasvoille on kahta jäykkyyttä. Aloita pehmeällä kupilla (kirkas) ja siirry jäykempään (sinertävä) puhdistaaksesi otsan ja posket.

Mustapäät syntyvät talin jähmettyessä ihohuokosiin. Kun tukos hapettuu, se muuttuu väriltään mustaksi. Bellabaci-kuppi imee ihon rasvoja syvältä ihohuokosista ennen kuin ne muuttuvat mustapäiksi jättäen ihon puhtaaksi ja kirkkaaksi.

KASVOKUPIN KÄYTTÖOHJE

Nauti kasvohoidosta suihkussa tai sen ulkopuolella. Bellabaci-kupit huuhdellaan nopeasti ja helposti puhtaaksi lämpimällä vedellä.

 

1. Levitä puhdistusöljy, -geeli tai -maito.

3. Vedä kuppia kartan mukaisiin suuntiin. "Pumppaa" rastien kohdalla.

2. Purista kuppia keskeltä ja aseta iholle.

VAROITUKSEN SANA

  • Jos kuppi jätetään yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa, voi ihoon ilmestyä kupin imujälki. Tämän vuoksi liu'uta kuppia iholla enintään 2 min. kerrallaan.
  • Huolellinen harjoittelu kupilla on tärkeää tulosten saavuttamiseksi ja väliaikaisten ihonvärin muutosten välttämiseksi.
  • Jos olet huolissasi kuinka ihosi reagoi, kokeile kuppia ensin vartalon alueelle.
  • Älä käytä Bellabaci-kuppia näppylöille, ihottuma- tai haava-alueille, auringonpolttamille, rikkinäiselle tai tulehtuneelle iholle.