BELLABACI SUNKISSED aurinkosuoja, SPF20 UVA/UVB 180 ml

BELLABACI Sunkissed-aurinkosuoja on ihoa kosteuttava laajakirjoinen aurinkosuoja, joka suojaa kasvojen ja vartalon ihoa UVA- ja UVB -säteilyltä. Innovatiivinen koostumus suojaa ihoa palamiselta ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Ainesosana antiseptisen kookosöljyn lisäksi käytetään herkälle ja kuivalle iholle ihanteellista Jojoba -öljyä.

Aurinkosuojan koostumus on kevyt ja tahraamaton. Ei jätä iholle rasvaista ja tahmeaa pintaa, joten se soveltuu mainiosti päivittäiseen käyttöön.

TIESITKÖ? Matalan suojakertoimen aurinkovoide on iholle paljon terveellisempi valinta! Korkean SPF:n luomiseksi tarvitaan useita kemikaaleja, jotka ovat haitallisia iholle ja saattavat aiheuttaa ihon hyperpigmentoitumisen ja mahdollistaa erilaisia ihovaurioita. 

Bellabacin ohjeistuksen mukaan aurinkosuojatuotetta tulee lisätä iholle joka toinen tunti, jos aurinkosuojatuotteen suojakerroin on SPF 20 tai vähemmän. 

MUISTUTUS: Mikä tahansa aurinkovoide tarvitsee aikaa aktivoitua suojatakseen ihoa parhaalla mahdollisella tavalla, joten muista levittää aurinkosuoja ihollesi hyvissä ajoin, vähintään 15 minuuttia ennen auringonottoa. Lisää aurinkosuojaa heti uinnin tai pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen. 

MIELENKIINTOINEN FAKTA: Tuotteen sisältämä luonnonmukainen kookosöljy torjuu jo sellaisenaan 20% haitallisista auringonsäteistä!

INCI: Aqua, Capric/Caprylic Trigleceride, Jojoba Oil, Simisol 165, Tioveil TG50, Amphisol K, Stearic Acid, Glycerine, Cetyl Alcohol, Silicone 350, Uvinol MC80, Parsol, Carbopol 940, Polysorbate 20, Euxyl PE 9010, EDTA NA2, TEA

13,95 €