The Squeaky-Clean Facial Ritual Kit - kasvojen puhdistuksen tehopakkaus!

Loppuunmyyty

Koe miltä tuntuu raikas, pehmeä ja puhdas iho käyttämällä tätä rituaalia, joka on kehitetty ihosi tehokkaaseen puhdistamiseen. Puhdistusmenetelmä jättää ihon satiinin sileäksi ja säteileväksi. Tämä ihonpuhdistusrituaali tarjoaa luonnollisia eteerisiä öljyjä elvyttämään ja hoitamaan kuivaa ja epäpuhdasta ihoa. Samalla se tarjoaa kemikaalittoman tavan puhdistaa ja hoitaa ihoa.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ: The Deep Cleanse Pro Facial Mitt-puhdistuskintaan, 250 ml Squeaky Clean Facial Cleanser-puhdistusöljyn, Bellabaci Facial Cup ja Bellabaci Bambino Cup sekä Super Smooth Powder Facial Exfoliant-kuorintajauheen. 

KÄYTTÖ, 3-askeleen rutiini:

1. Pyyhi kasvot puhdistuskintalla. Näin irrotat meikin ja irtoavan lian helposti ja nopeasti. 

2. Levitä kasvoillesi Squeaky Clean Facial Cleanser-puhdistusöljyä. Hiero kevyesti ja tee tämän jälkeen kasvoillesi imukuppihieronta hyödyntäen kasvoillasi jo olevaa puhdistusöljyä. Näin saat tehostettua ihon puhdistusta.

3. Huuhtele kasvot ja hiero kasvoillesi veden kanssa emulgoitua Super Smooth Powder Facial Exfoliant-kuorintajauhetta. Hiero kevyesti sormenpäillä etenkin nenän, leuan ja otsan alue. Huuhdo kuorinta-aine puhdistuskintaalla ja runsaalla vedellä. Viimeistele levittämällä kasvoillesi Skin get a life- tai Stress no more-hoitoemulsiota. 

69,00 € 118,60 €

Katso videolta, kun Jurizma näyttää, miten 3 Steps Squeaky Clean Glowing Skin Facial - puhdistusmetodi tehdään