Bellabaci Gua sha in bag-lahjapakkaus

Ruuusukvartsista valmistettu Gua Sha kiveä voit käyttää jännityksen lievittämiseen, ihon hyvinvoinnin ja verenkierron lisäämiseen. Gua Sha-kivi on epäsäännöllisein muotoinen, jolloin voit käyttää kiven eri kohtia kasvojen, niskan ja decolltén guashaukseen monipuolisesti. Pienempää kohtaa voit käyttää silmien tai nenän lähellä. 

GUASHAUKSEN EDUT:

Kohottaa kasvojen lihaksia ja muotoilee kasvoja. Vähentää turvotusta ja pienentää silmäpusseja. Lievittää lihasjännitystä. Edistää lymfanestekiertoa ja toksiinien poistumista guashattavalta alueelta. Vähentää kasvojen pienten lihasten jännitystä ja kireyttä vähentäen hienoja juonteita. Tekee ihosta terveemmän näköisen. Kirkastaa ihon sävyä. Edistää verenkiertoa. Vähentää tulehduksia 

GUA SHA-KIVEN KÄYTTÖ

Gua Sha -kiveä on erittäin helppo käyttää. Se riippuu hiukan ihotyypistäsi, iho-ongelmistasi ja käsittelyn sietokyvystä, mutta suosittelemme aloittamaan kerran viikossa käsittelyllä ja vähitellen lisätä Guashausta  2-3 kertaa viikossa, kunnes siitä muodostuu rutiini ja voit käyttää sitä päivittäin optimaalisiin tuloksiin. 

Pidä Gua Sha -kivetä 45 asteen kulmassa tai litteää pintaa ihoa vasten ja liu´uta kohti ohimoita ja hiusrajaa kasvojesi keskiviivasta. Käsittele kasvot leuan kärjestä aina ohimoon asti. Älä unohda kaulan ja niskan käsittelyä. Saat mielllyttävän ja nautinnollisen koti-SPA-hetken. 

Ota guasha-kivi osaksi ihonhoito -rutiiniasi käyttämällä guasha -kiveä hoitoseerumin, -öljyn tai ravitsevan kosteusvoiteen kanssa helpottaaksesi guasha-kiven liukumista. 27,90 € 28,00 €

Tämän tuotteen kanssa soveltuvat mainiosti Skin get a life-, Stress no more- tai Circu flow-hoitoemulsio. 

OPETTELE JURIZMAN KANSSA OIKEA TAPA GUASHATA, katso video!