Tietoa Bellabaci-tuotteista ja itsehoitomenetelmästä 

 

Bellabaci Genie-hoitoemulsiot 

Bellabaci-hoitoemulsioissa ja -öljyissä yhdistyvät luonnonmukaiset kookosöljy ja aromaterapeuttiset ainesosat, joiden hoitoalue ja -teho on tarkoin määritelty hoidettavaa aluetta ja hoitotarvetta ajatellen. Hoitotuotteiden aromaterapeuttinen tuoksumaailma on miellyttävä ja siedettävä, myös tuoksuherkille ihmisille. Hoitotuotteet eivät sisällä synteettisiä tai kehoa ja mieltä vahingoittavia ainesosia.

Bellabaci-hoitoemulsioiden ja -öljyjen sisältämät hoitavat eteeriset öljyt vaikuttavat hyvinvointiimme mm. ihon läpi, josta ne kulkeutuvat kudoksiin, hengitysteiden ja keuhkojen välityksellä sekä hajuaistin kautta, joka on nopein vaikuttava tapa hyödyntää eteeristen öljyjen vaikuttavia ominaisuuksia.  Bellabaci-imukupit kasvoille ja vartalolle

Hoitomenetelmässä käytetään lääketieteellisesti valmistettuja silikonisia Bellabaci-imukuppeja. Bellabaci-hoitomenetelmässä hoidettavalla alueella käytetään välittäjäaineena Bellabaci-hoitotuotetta hoidon tehostamiseksi ja imukupin liikuttelun helpottamiseksi. Hoidon teho perustuu imukupin alipaineeseen. Imukuppiin muodostuva alipaine aktivoi pehmytkudosta ja vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin. Bellabaci-hoitomenetelmässä kudosta nostetaan alipaineen avulla ylöspäin. 

Bellabaci Pure Essential Concentrates

Bellabaci Pure Essential Concentrates ovat aitoja, luonnonmukaisia ja eteerisiä öljytiivisteitä, joissa tehoaineina on käytetty luonnon omia tehoaineita, kuten neroli-, patchuli-, mandariini-, appelsiini-, bergamotti- ja arganöljyä. 

Käytä muutama tippa suosikkivoiteessasi, kasvo- tai vartalovoiteessa ja käytä hyväksesi eteeristen öljyjen teho. 

Tuote soveltuu myös mainiosti pistepulssihoitoon, jossa muutama tippa ranteen sisäosassa, kyynär- tai polvitaipeessa ja korvan takana, antaa erinomaisen aromaterapeuttisen tuoksumaailman. 

Miltä kuulostavat tuotteiden nimet: Deep relax, Detox, Renew, Revive tai Muscle Support?

Bellabaci-hoitoemulsioissa yhdistyvät luonnonmukaiset kookosöljy ja aromaterapeuttiset ainesosat, joiden hoitoalue ja -teho on tarkoin määritelty hoidettavaa aluetta ja hoitotarvetta ajatellen. Hoitotuotteiden aromaterapeuttinen tuoksumaailma on miellyttävä ja siedettävä, myös tuoksuherkille ihmisille. Hoitotuotteet eivät sisällä synteettisiä tai kehoa ja mieltä vahingoittavia ainesosia.

Bellabaci-hoitoemulsioiden sisältämät hoitavat eteeriset öljyt vaikuttavat hyvinvointiimme mm. ihon läpi, josta ne kulkeutuvat kudoksiin, hengitysteiden ja keuhkojen välityksellä sekä hajuaistin kautta, joka on nopein vaikuttava tapa hyödyntää eteeristen öljyjen vaikuttavia ominaisuuksia.

Bellabaci-imukupit ovat lääketieteellisestä silikonista valmistettuja, pestäviä ja kestäviä.

Bellabaci-tuoteperheeseen kuuluvat mm. Bellabaci-lahjapakkaukset, puhdistus- ja kuivaharjauskintaat sekä ihastuttava uutuus - Nautilus-ihonhoitosarja. 

Bellabaci - luonnonmukaista hoitoa päästä varpaisiin. 

Bellabaci-konsepti on modernisoitu imukuppihierontaterapia, jossa käytetään käsin puristettavia, lääketieteellisestä silikonista valmistettuja imukuppeja. Liukuakseen ihon pinnalla imukuppi vaatii välittäjäaineeksi luonnonmukaisen ja aromaterapeuttisen Bellabaci Genie-hoitoemulsion. Imukuppihieronta parantaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Se karkottaa kehon toksiinit ja kuona-aineet. 

Bellabaci on toki paljon muutakin kuin imukuppihierontaa. Se on modernisoitua ihon- ja vartalonhoitoa perinteisin ja luonnonmukaisin menetelmin. Bellabaci tarjoaa luonnollisen tavan fyysiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Tutustu Bellabaci-tuotteisiin ja löydä omat suosikkisi!