Meno-Free Comfort Body Night 250ML

Tässä koko vartalon hoitotuotteessa luonnonmukaiset öljyt ja aromaterapeuttiset ainesosat pehmentävät ja hemmottelevat ihoa. Levitä vartalolle iltaisin ennen nukkumaan menoa ja varmistat levollisen unen ja ylellisen tunteen ihollesi. 

Miten hoitotuotteen sisältävät eteeriset, aromaterapeuttiset öljyt ja hoitavat voiteet vaikuttavat:

Manteliöljy on kevyt ja helposti imeytyvä, levittyy erinomaisesti tehden ihosta kimmoisan ja pehmeän. Soveltuu kaikille ihotyypeille mukaan lukien herkän ihon.

Sheavoi on iholle hyvää tekevä. Se ravitsee, korjaa ja suojaa kuivaa ja herkkää ihoa. Hellävarainen ja luonnollinen shea- eli karitevoi kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta.

Kaakaovoi parantaa ihon rakennetta. Runsaasti flavanoleja sisältävä kaakaovoi parantaa ihon kosteustasapainoa, vähentää ihon karkeutta ja hilseilyä sekä edistää ihon suojautumista auringon UV-säteilyä vastaan.

Salviaöljy terävöittää muistia ja aisteja, helpottaa väsymystä ja stressiä sekä tasapainottaa.

Jasminöljy kohottaa voimakkaasti mielialaa, optimismia, poistaa apatiaa ja rentouttaa.

Neroliöljy rauhoittaa jännitystilanteissa, auttaa erilaisissa tunne-elämän ongelmissa: peloissa, huolissa, stressissä ja masennuksessa. Neroli uudistaa ihosoluja mm. ehkäisemään ja parantamaan raskausarpia. Se soveltuu erityisen hyvin ikääntyvälle iholle ehkäisemään ryppyjen muodostumista ja säilyttämään ihon kimmoisuuden. 

Laventeliöljy nopeuttaa ihon uusiutumista ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Laventeli suojaa, tyynnyttää ja rauhoittaa ja valmistaa unten maille. Laventeliöljy tasapainottaa äärimmäisiä tunnetiloja, levottomuutta, jännittyneisyyttä, ristiriitaisuutta, hermostuneisuutta, masennusta, hämmennystä.

INCI: Aqua (Purified Water), Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetearyl Alcohol (and) Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Ethylhexylglycerin (and) Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter , Stearic Acid, Citrus Aurantium (Neroli) Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Graveolens (Geranium) Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil. 

69,90 € 72,00 €