Copper Mitt, kuparia sisältävä kuivaharjauskinnas

Kuivaharjauskinnas sisältää kuparikuitua, jolla on ihoa uudistavia ja vapaita radikaaleja vastaan taistelevia ominaisuuksia.

VINKKI: Aloita selluliittihoito aina kuivaharjauksella. Saat tehoa ja hoitotuloksia nopeammin.

VINKKI: Kuivaharjaa kasvot kevyesti kuparikintaalla. Saat iholle hehkua, pehmeyttä ja kuulautta.

Kuparikinnas pestään käsipesussa +30 asteisessa vedessä ja luomusaippuaa käyttäen. Ei saa käyttää valkaisuainetta tai kuivapesua. Älä käytä pesukonetta tai kuivausrumpua. 

29,90 €

Kuivaharjaus on hyvin tehokas tapa auttaa kehoasi voimaan hyvin. Kuivaharjaus on myös edullinen tapa hoitaa ihoa. Ainoa satsaus on hyvä harja tai kinnas. Harjaus poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon ja auttaa pitämään ihohuokoset toimivina. Kuivaharjaus kirkastaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteältä ja nuorelta.

Iho on elimistömme suurin, elävä elin. Kolmannes kehomme epäpuhtauksista poistuu iho kautta. Ihon pinnalle kertyy sen uusiutumisesta johtuen kuollutta ihosolukkoa, joka tekee ihon pinnasta epätasaisen, heikentää väriä ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Säännöllinen kuivaharjaus stimuloi solujen uudistumista. Se ehkäisee solutuotannon hidastumista ja ihon tukkeutumista.

Säännöllinen kuivaharjaus irrottaa kuollutta ihosolukkoa, pitää ihon sileänä ja kirkkaana. Kuivaharjaus on myös tehokas ja edullinen konsti selluliitin hoitoon ja ehkäisyyn. Se auttaa aineenvaihduntaa ja lymfajärjestelmää toimimaan tehokkaasti. Kuivaharjaus tehostaa hiusverenkiertoa sekä ihon aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineiden poistuminen paranee ja solut saavat happea. Siksi se on täydellinen menetelmä hyvinvointiasi ajatellen.

Tiivistettynä: kuivaharjaus on tehokas keino pitää iho terveenä, kuulaana ja hyvinvoivana. Kuivaharjauksella on toisin sanoen useita hyviä vaikutuksia ihon kuntoon. Se nopeuttaa ihon uusiutumista ja vähentää ryppyisyyttä ja selluliittia.

  • Tee kuivaharjaus ennen suihkua
  • aloita kuivaharjaus tehokkaalla Copper Mitt-kuivaharjauskintaalla
  • Harjaus aloitetaan jalkapohjista, joista siirrytään vähitellen sydäntä kohti.
  • Kun reidet on harjattu, siirrytään käsivarsiin, kämmenistä alkaen.
  • Viimeiseksi hierotaan vartalo.
  • Vatsa harjataan laajoilla pyöreillä liikkeillä.
  • Vyötärö ja pakarat harjataan napakammin, varsinkin, jos on kertynyt senttejä ko. alueille.
  • Kevennä otetta alueilla, joissa iho on ohuempi, kuten käsivarsien ja reisien sisäpuolella ja kaulalla.
  • harjaa kevyesti kasvot, rinnat, décolleté ja kaulan alue.
  • Hiero kasvot ja kaula hyvin kevein liikkein alhaalta ylöspäin.

Ohjeet Tiina Hälvä.