Muscle Support Pure Essential Oil Concentrate, 15 ml

Loppuunmyyty

Muscle Support on luonnonmukainen, eteerinen öljysekoitustiiviste 15 ml:n pullossa. Tuotteen ainesosat lievittävät lihasjännitystä ja kipua. 

Aromaattisia öljyjä saadaan kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista. Erilaisia tuoksuja ja tuoksuyhdistelmiä käytetään aromaterapiassa eri tarkoituksiin. Eteerisillä öljyillä aktivoidaan aromaterapiassa ihmisen kehon ja tunne-elämän tasapainoa ja harmoniaa. Aromaterapia on perinteinen hyvinvointimenetelmä, jonka tarkoituksena on luonnollisella tavalla aktivoida kehoa ja mieltä.

INCI: Black Cumin Seed Oil, Arnica Oil, Katafray Essential Oil, Eucalyptus Essential Oil, Lavender Essential Oil, Marjoram Essential Oil, May Chang Essential Oil, Peppermint Essential Oil, Wintergreen Essential Oil

41,90 €

Kuinka käytät Bellabaci Essential Oil- öljysekoituksia:

Lisää 2 tippaa kosteusvoiteeseen tai kasvoöljyyn

Lisää kylpyveteen 2-5 tippaa

Käytä 1 tippa ranteen sisäpuolella, kyynärtaipeessa, korvantaustalla.

Käytä luonnollisena hajusteena (mieluiten missä se ei altistu auringolle)

Aromaterapiassa ihon läpi imeytyvät öljyt vaimentavat kipuhermopäätteiden toimintaa, rauhoittavat liikehermoja ja vähentävät hermoston ylitoimintaa. Aromaterapialla on monenlaisia hyödyllisiä vaikutuksia ihmisen verenkiertoon, aineenvaihduntaan ja suojamekanismeihin. Eteerinen öljy imeytyy verenkiertoon ja soluihin 2 minuutin sisällä. Eteeristen öljyjen tiedetään olevan täynnä ravintoaineita, kuten vitamiineja ja antioksidantteja, jotka auttavat kehoa torjumaan hyökkäyksiä auttamalla luontaista immuunijärjestelmää. Tutkimusten mukaan eteerinen öljy vaikuttaa tunteisiin lisäten rauhallisuutta ja tasapainottaen mieltä.