Revive Pure Essential Oil Concentrate, 15 ml

Revive on elvyttävä, luonnonmukainen, eteerinen öljysekoitustiiviste 15 ml:n pullossa.

Aromaattisia öljyjä saadaan kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista. Erilaisia tuoksuja ja tuoksuyhdistelmiä käytetään aromaterapiassa eri tarkoituksiin. Eteerisillä öljyillä aktivoidaan aromaterapiassa ihmisen kehon ja tunne-elämän tasapainoa ja harmoniaa. Aromaterapia on perinteinen hyvinvointimenetelmä, jonka tarkoituksena on luonnollisella tavalla aktivoida kehoa ja mieltä.

INCI: Cape Chestnut Oil, St John's Wort, Bay Leaf Essential Oil, Bergamot Peel Essential Oil, Cape Chamomile Essential Oil, Cedarwood Essential Oil, Cypress Essential Oil, Juniper Berry Essential Oil, Lime Peel Essential Oil, Lemon Peel Essential Oil, Rosemary Essential Oil

41,90 €

Kuinka käytät Bellabaci Essential Oil- öljysekoituksia:

Lisää 2 tippaa kosteusvoiteeseen tai kasvoöljyyn

Lisää kylpyveteen 2-5 tippaa

Käytä 1 tippa ranteen sisäpuolella, kyynärtaipeessa, korvantaustalla.

Käytä luonnollisena hajusteena (mieluiten missä se ei altistu auringolle)

Aromaterapiassa ihon läpi imeytyvät öljyt vaimentavat kipuhermopäätteiden toimintaa, rauhoittavat liikehermoja ja vähentävät hermoston ylitoimintaa. Aromaterapialla on monenlaisia hyödyllisiä vaikutuksia ihmisen verenkiertoon, aineenvaihduntaan ja suojamekanismeihin. Eteerinen öljy imeytyy verenkiertoon ja soluihin 2 minuutin sisällä. Eteeristen öljyjen tiedetään olevan täynnä ravintoaineita, kuten vitamiineja ja antioksidantteja, jotka auttavat kehoa torjumaan hyökkäyksiä auttamalla luontaista immuunijärjestelmää. Tutkimusten mukaan eteerinen öljy vaikuttaa tunteisiin lisäten rauhallisuutta ja tasapainottaen mieltä.