Stress no more, 3-askeleen rituaali kasvoille

Loppuunmyyty

Tämä hyvinvointitrio tarjoaa tukea ärtyneelle, herkälle, stressaantuneelle ja kuivalle iholle. Stress no More-hoitoemulsiossa on käytetty ainesosia, jotka rauhoittavat ja tukevat ihosi luontaisia toimintoja.

Pakkaus sisältää: Deep Cleans-Pro Mitt-kasvokintaan, 1 kpl Facial Cup, 1 kpl Bambino Cup sekä 120 ml Stress no more-hoitoemulsion

Käyttö: Aloita ihonhoitorituaali täydellisellä puhdistuksella. Deep Cleans-Pro Mitt poistaa meikin 1 minuutissa ilman saippuaa. Kostuta se vain lämpimällä (ei liian kuumalla) vedellä ja pyyhi meikki, irtolika ja päivän huolet pois. Tämän jälkeen levitä Stress no more-hoitoemulsio kasvoillesi ja käytä Bellabaci-kasvokuppiasi hieromalla kasvojasi. Toista rituaali päivittäin 2-5 minuutin ajan. Säännöllinen kasvojen imukuppihieronta auttaa stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa, joka hidastuttavat ikääntymisprosessia ja antaa iholle välitöntä hehkua.

Käytön jälkeen puhdistuskinnas pestään vedellä ja saippualla, huuhdellaan ja ripustetaan kuivumaan. Imukupit pestään lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla.

INCI: Fractionated Coconut Oil, Rosehip Seed Oil, St John's Wort, Geranium Essential Oil, Jasmine Essential Oil, Lime Essential Oil, Patchouli Essential Oil, Ylang Ylang Essential Oil

92,00 €